Är ritningarna över rören ofullständiga?

Eller har du problem med att hitta läckor eller stopp i avloppet? Då är du i behov av en ledningssökning där vi lokaliserar rörens dragning eller olika problem som uppstått. Vi utför ledningssökning i Stockholm och Sundsvall med omnejd.

 

Så här utför vi en ledningssökning

När vi utför en ledningssökning så för vi in en sond, även kallad sändare i rören. Sonden drivs framåt med hjälp av en rörålskamera som kontinuerligt ger med sig en signal som vi spårar från markytan. Uppe vid markytan har vi en mottagare som fångar upp dessa signaler och vi kan då följa ledningarnas gång under marken.

 

Modern och anpassad utrustning

Interspol använder oss bara av den senaste tekniken. Med vår utrustning kan vi noggrant följa ledningarnas gång genom jord, väggar och betong. Utrustningen är anpassad till att fungera i de flesta utrymmen och områden.

 

När behöver jag en ledningssökning?

Om du problem med att lokaliserar vart rören tar vägen, vart i rören som det läcker eller har blivit stopp? Med en ledningssökning hittar vi snabbt svårfunna problem som vi sedan kan åtgärda.

 

Jour vid akuta stopp i avloppet

Ibland uppstår akuta stopp i avloppen och då är vi snabbast på plats. Ring oss om olyckan är framme så skickar vi närmsta spolbil till dig.

Vi erbjuder jour dygnet runt alla dagar i veckan.

 

Ledningssökning - Interspol.se