Back-Trap bakvattenstopp

1 795.00 kr

Back-Trap bakvattenstopp är utformad för att hindra avloppsvatten från t.ex. toalettstolar att rinna in i golvbrunnen.
Back-Trap tar hand om upp till 30 mm bakfall (negativt fall) och svall. Back-Trap bakvattenstopp är en enkel lösning mot bakvatten och bakfall när andra alternativ inte är genomförbara av ekonomiska eller praktiska skäl.

I lager

Kategori:

Beskrivning

Orsaken till bakvatten i golvbrunnar kan vara många. Men den allra vanligaste orsaken är felaktigt fall (bakfall eller neutralt fall) orsakat av byggnationsfel, sättningar i hus, oturlig placering av WC-stolens påstick till grenrör (groda) eller påbyggnad av avlagringar i grenrör (groda).

Back-Trap bakvattenstopp är utformad för att hindra avloppsvatten från t.ex. toalettstolar att rinna in i golvbrunnen. Back-Trap tar hand om upp till 30 mm bakfall (negativt fall) och svall.

Back-Trap är en enkel lösning mot bakvatten och bakfall när andra alternativ inte är genomförbara av ekonomiska eller praktiska skäl. Back-Trap passar merparten av på marknaden monterade golvbrunnar med 75 mm sidoutlopp.

Back-Traps utformning och materialegenskaper klarar kraven för spillvattenapplikationer med god marginal, både vad det gäller flöde, sanitet och livslängd.

Produktfilm

Teknisk data

Storlek

90x75x30

Färg

Svart

Vikt

0.073 kg

Material

EPDM

Standard

SS-EN-681-1

Tillverkarens produktsida

Nerladdningsbara filer