Relining i Sundsvall – Kostnadseffektiva lösningar för fastighetsunderhĂ„ll

Är du en fastighetsförvaltare, villaĂ€gare eller bostadsförening i Sundsvall? Vi pĂ„ Sortera Ă€r din partner nĂ€r det gĂ€ller relining i Sundsvall. Relining eller rörinfodring Ă€r en innovativ och kostnadseffektiv metod för att förnya gamla avloppssystem utan att behöva genomgĂ„ omfattande rivningsarbeten. Vi förstĂ„r att fastighetsĂ€gare i Sundsvall stĂ€ndigt stĂ„r inför utmaningar för att hĂ„lla sina rör i gott skick och förebygga framtida problem.

 

Varför relining med Sortera AB i Sundsvall?

  • Lokal expertis: VĂ„r erfarna personal Ă€r förankrad i Sundsvall och Ă€r specialiserad pĂ„ att möta de unika behoven hos fastighetsförvaltare och bostadsföreningar i regionen.
  • Tids- och kostnadsbesparing: Relining minskar tiden och kostnaderna som normalt Ă€r förknippade med traditionell rörutbyte. Vi skapar ett nytt rör inuti det befintliga, vilket eliminerar onödiga störningar och besparingar pĂ„ reparationskostnader.
  • LĂ„ngvarig funktion: VĂ„ra avancerade reliningtekniker garanterar att ditt avloppssystem kommer att fungera felfritt under lĂ„ng tid framöver. Vi fokuserar pĂ„ att erbjuda resultat som hĂ„ller.
  • MiljövĂ€nligt: Relining Ă€r inte bara kostnadseffektivt utan ocksĂ„ miljövĂ€nligt eftersom det minskar avfallet och pĂ„verkan pĂ„ omgivningen.
  • Exklusivt för förvaltare och bostadsföreningar: Vi Ă€r dedikerade till att betjĂ€na fastighetsförvaltare och bostadsföreningar. Vi förstĂ„r era specifika behov och prioriterar dem.

 

Vad Àr relining och rörinfodring?

Relining Àr ett samlingsbegrepp som innefattar olika typer av renovering av avloppsrör.

Vi anvÀnder frÀmst metoden med strumpa som expanderas in i det gamla röret med hjÀlp av tryckluft. Efter hÀrdning bildas det ett skarvfritt rör helt fritt frÄn Bisfenol F. Med rörinfodring / relining fÄr du ett konventionellt rörs sÀkerhet och kvalitet, men till ett mycket lÀgre pris. Rörinfodring Àr en kort process som medför mycket mindre olÀgenheter för miljön och de boende. Dessutom undviks ett komplicerat stambyte med hantverkare arbetandes i huset under flera mÄnader.

 

Fördelar med relining i Sundsvall?

  • Slipp kostsamma stambyten
  • HĂ„llbart & miljövĂ€nligt
  • Kostnadseffektivt & tidsbesparande
  • Rörinfodring kan anvĂ€ndas till sĂ„vĂ€l smĂ„ och akuta lĂ€ckage som till totalrenovering av avloppssystemet

 

Spara tid och pengar med relining i Sundsvall

Ni spar mycket tid och slipper kostsamma ÄterstÀllningar. Samtidigt fÄr man en produkt med minst lika bra, om inte bÀttre egenskaper Àn ett konventionellt rör.

Ett av det mest kostsamma problemen som kan uppstÄ i en fastighet Àr om fastighetens ledningar i bottenplattan börjar lÀcka. Dessa ledningar Àr ingjutna i plattan och krÀver dÀrför omfattade och kostsamma arbeten för att reparera.

Vid en rörinfodring lÀmnas det befintliga röret som renoveras utan att behövas bytas ut. Med Interspols rörinfodring fÄr du ett konventionellt rörs sÀkerhet och kvalitet. Ett prisvÀrt val med en kort process, som medför mycket mindre olÀgenheter för miljön och plÄnboken.

(SÄ hÀr kan samlingsledningen se ut i en bottenplatta.)

SÄ hÀr gÄr det till:

LADDA NER VÅRT PRODUKTBLAD OM RÖRINFODRING

Nyfiken pÄ vad som finns i dina ledningar?

Ring oss pÄ 020-300 000