Stamspolning

Stamspolning av rörsystemet hjälper till att motverka akuta och kostsamma avloppstopp och illaluktande dofter. Livslängden på stammar förlängs även avsevärt. Det kallar vi för en riktigt bra investering för framtiden.

Rörinspektion / Röranalys

Med en rörinspektion ges snabbt besked på hur det står till med avloppssystemet. Interspol har tekniken och metoderna för att inspektera, rengöra och renovera med minimala störningar för omgivningen.

Rörinfodring / Relining

Varför bila sönder fastigheter eller gräva upp fina gräsmattor när man kan rörinfodra eller relina? Rörinfodring är en metod där man med strumpa skapar ett nytt självbärande och hållbart rör inuti det gamla.

Matavfallskvarn - Interspol.se
Matavfallskvarnar

Interspol säljer och installerar marknadens främsta produkter inom matavfallskvarnar för hushåll, livsmedelslokaler och kommersiella kök.

Avfallsystem
Matavfallsavskiljare

Vi bygger en skräddarsydd lösning för ert organiska matavfall och kan hålla det fritt ifrån diskmedel!

Bioteknik

Vi på Interspol installerar marknadens samtliga produkter inom fettavskiljning och kan rekommendera det system som är optimalt för er verksamhet.

Fettavskiljare
Fettavskiljare

Våra biologiska medel reducerar fett, lukt eller exempelvis BOD i vatten som är ett sätt att bestämma graden av förorening från utsläpp av organiskt material från avloppsvatten.

Avfallsystem
Oljeavskiljare

Interspol installerar marknadens samtliga produkter inom oljeavskiljning och rening av metaller och vi kan rekommendera det system som är optimalt för just er verksamhet.

Problem med lukt? Vi hjälper dig - Interspol.se
Sanering / Lukt

Vi tar bort dålig lukt!
Vi skräddarsyr och dimensionerar behoven för den mest optimala lösningen, med låga investerings- och driftkostnader.

Fräsning

Har fastigheten drabbats av rörintrång? Eller behöver få bort kraftiga beläggningar i rören?
Vi utför fräsning med den senaste tekniken.

SPOLGUIDEN

Avloppsguiden för dig som vill prova själv innan du ringer din rörmokare