KUNDTJÄNST & JOUR: 020-300 000BEGÄR OFFERT >>

Nyheter

Image 10Nov

Stockholmsmodellen till Göteborg

Writtern by Tobias Pettersson   |   In Interspol Matavfallsystem Stockholmsmodellen

Interspol Systems har levererat det första matavfallssystemet Stockholmsmodellen till Göteborgs Stad.

 

 

Läs mer
Image 10Apr

Stockholms Galleria väljer Interspols matavfallssystem

Writtern by Tobias Pettersson   |   In Interspol Matavfallsystem Stockholmsmodellen

Gallerian var Stockholm citys första galleria. I år fyller gallerian 40 år och det firas med deras största ombyggnation någonsin. Det görs som en del av Urban Escape Stockholm, ett helt nytt 2citykvarter som nu växer fram mellan Hamngatan, Regeringsgatan, Jakobsgatan och Brunkebergstorg, med 85 butiker, restauranger och kaféer.

Ett mål i ombyggnationen var att modernisera uppsamlingen av matavfallet från Gallerians restauranger och kaféer. För detta arbete valde man matavfallssystem Stockholmsmodellen från Interspol, där man maler ned matavfallet från restauranger och kaféer till en matavfallsavskiljare som töms när man tömmer fettavskiljaren.

Vi har levererat ett antal matavfallssystem som kommer att garantera en minskning av transporter, i och med detta så minskar man koldioxidutsläppen i city.

 

Läs mer om gallerian här

Se och ladda gärna ner vårt Matavfallsystem Stockholmsmodellen

 

 

Läs mer
Image 21Mar

Interspol Bioteknik ingår samarbetsavtal

Writtern by Tobias Pettersson   |   In bioteknik

INTERSPOL BIOTEKNIK AB, ROBOMATIC AB OCH NOBICON A/S HAR INGÅTT ETT SAMARBETE AV FÖRSÄLJNING, DISTRIBUTION OCH SERVICE GÄLLANDE DEN FETTREDUCERANDE VÄXTOLJAN BIOTENSIDON

Interspol Bioteknik har i dagarna ingått ett samarbetsavtal med Robomatic AB i Helsingborg gällande leverans, montering och service av doseringsutrustning samt försäljning av det fettreducerande medlet Interspol BioMix samt förnyat avtalet från 2017-01-05 med Nobicon A/S och skrivit ett nytt samarbetsavtal gällande leverans av det fettreducerande medlet Biotensidon även benämnt som Interspol BioMix i Sverige.

Den nya organisation kommer att säkerställa en bra service för våra kunder, där vi bla doserar Interspol BioMix till fettavskiljare för att reducera antal tömningar per år. Dosering av BioMix för inte bara med sig mindre kostnader för själva tömningarna utan också mindre miljöfarliga transporter med bla minskade utsläpp av koldioxid

Se och ladda gärna ner vårt biomix-PRODUKTBLAD

Skärmavbild 2017-03-21 kl. 14.56.19

Läs mer
Image 11Jun

ISO FÖRNYELSEREVISION

Writtern by Maluni   |   In Iso

Interspol Systems AB har idagarna gått igenom en förnyelserevision av ISO 9001:2008 och ISO 14001:2004 utan anmärkningar

”Revisionsresultatet visar att ledningsprocessen och verksamhetssytemet tillämpas i enlighet med certifieringskraven och företagets policy samt att det finns resultatdokument som bekräftar detta”

”LRQA konstaterade att Interspol arbetar systematiskt med ständig förbättring av sin prestanda, både inom kvalitet och inom miljö”

”Rekommendation till förnyad certifiering kan lämnas”

Vi på Interspol koncernen är glada och tacksamma att vårt seriösa arbete synas och ses.

Läs mer