Stamspolning i Stockholm

Stamspolning för BRF, förvaltare och privatpersoner

Stamspolning & underhållsspolning - Interspol.se

Vi på Interspol ser det som en självklarhet att hjälpa våra kunder med stamspolning i Stockholm & Sundsvall, både akut och långsiktigt.

Vi vårdar befintliga avloppssystem med vår skonsamma teknik för att uppnå längsta tänkbara hållbarhet och minsta påverkan på miljön.

Vår expertis och goda insikt i branschen gör att vi kan ge dig som kund goda råd för lämpliga metod när det är dags för stamspolning, underhållsspolning eller rörinfodring.

 

Spar pengar med stamspolning

Stamspolning av rörsystemet hjälper till att motverka akuta och kostsamma avloppstopp och illaluktande dofter. Livslängden på stammar förlängs även avsevärt. Det kallar vi för en riktigt bra investering för framtiden.

Om vattnet rinner långsamt och trögt eller kluckar i handfat, diskho eller i duschens avlopp, då kan det vara god tid för en rensning av avloppet.

Vi går igenom samtliga ledningar i fastigheten vid en stamspolning. Vi startar alltid med att arbeta oss upp i fastigheten och börjar alltid med samlingsledningen nerifrån. Därefter fortsätter vi med kök, badrum och tvättstuga.

 

Hur ofta bör man stamspola?

Vi rekommenderar alltid att en stamspolning bör genomförs var 4:e år.
Genom att underhållsspola sina rör var 4:e år undviker man kostsamma vattenskador och onödiga försäkringsärende.
Med en stamspolning kan man också upptäcka brister och problem i god tid. Som då kan åtgärdas innan det är försent.

 

I förebyggande syfte

Vi på Interspol AB har tagit fram en digital spolguide där vi samlat våra bästa tips & trix på hur du själv kan göra för att undvika kostsamma stopp och översvämningar i ditt hem.

 

Vi hjälper dig med stamspolning i Stockholm & Sundsvall

Interspol utför kontroll med kamera och ultraljud för att se status på avloppssystemet. Statuskontroll är kostnadsfri för fastigheter med mer än 10 lägenheter. Vi lämnar alltid protokoll med mätresultat, bilder och sammanfattning.

Historiskt sett så har väldigt många stambyten skett för tidigt eller helt i onödan. Man har helt enkelt missat att ha en underhållsplan med återkommande stamspolningar, det vill vi förhindra.

 

Är det mer än 4 år sedan ni stamrensade sist? Då är det troligtvis dags nu!

OFFERTGENERATORN

Har ni fått offert för stamspolning av en annan firma?

Jämför gärna med oss.

(Vi lovar svar inom en minut)

SÅ HÄR GÅR DET TILL VID EN STAMSPOLNING

Nyfiken på vad som finns i dina ledningar?

Ring oss på 020-300 000