Vad är rörinfodring?

Rörinfodring är en metod där man med strumpa skapar ett nytt självbärande och hållbart rör inuti det gamla. Man spar mycket tid och slipper kostsamma återställningar, missnöjda hyregäster och alternativa boenden. Man får samtidigt en produkt med minst lika bra, om inte bättre egenskaper än ett konventionellt rör.

Rörinfodring / relining - Interspol.se

Vad är relining och rörinfodring?

Relining är ett samlingsbegrepp som innefattar olika typer av renovering av avloppsrör.

Vi använder främst metoden med strumpa som expanderas in i det gamla röret med hjälp av tryckluft. Efter härdning bildas det ett skarvfritt rör helt fritt från Bisfenol F. Med rörinfodring / relining får du ett konventionellt rörs säkerhet och kvalitet, men till ett mycket lägre pris. Rörinfodring är en kort process som medför mycket mindre olägenheter för miljön och de boende. Dessutom undviks ett komplicerat stambyte med hantverkare arbetandes i huset under flera månader.

 

Fördelar med rörinfodring?

  • Slipp kostsamma stambyten
  • Hållbart & miljövänligt
  • Kostnadseffektivt & tidsbesparande
  • Rörinfodring kan användas till såväl små och akuta läckage som till totalrenovering av avloppssystemet

 

Spara tid och pengar med rörinfodring

Ni spar mycket tid och slipper kostsamma återställningar. Samtidigt får man en produkt med minst lika bra, om inte bättre egenskaper än ett konventionellt rör.

Ett av det mest kostsamma problemen som kan uppstå i en fastighet är om fastighetens ledningar i bottenplattan börjar läcka. Dessa ledningar är ingjutna i plattan och kräver därför omfattade och kostsamma arbeten för att reparera.

Vid en rörinfodring lämnas det befintliga röret som renoveras utan att behövas bytas ut. Med Interspols rörinfodring får du ett konventionellt rörs säkerhet och kvalitet. Ett prisvärt val med en kort process, som medför mycket mindre olägenheter för miljön och plånboken.

(Så här kan samlingsledningen se ut i en bottenplatta.)

Så här går det till:

Varför välja rörinfodring från Interspol?

Vi på Interspol har valt att arbeta efter Sacpipe-metoden. Vilket innebär att det sömlösa flexibla fodret installeras med hjälp tryckluft i röret. Fodret härdar och bildar ett nytt självbärande rör inuti det gamla röret. Efter många års daglig användning ser rören fortfarande ut som nya.

 

Vi erbjuder rörinfodring till fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och villaägare.

LADDA NER VÅRT PRODUKTBLAD OM RÖRINFODRING

Nyfiken på vad som finns i dina ledningar?

Ring oss på 020-300 000