Fräsning

Har din fastighet drabbats av rörintrång? Behöver en pålitlig metod för att få bort kraftiga beläggningar i rören?

Att använda fräsning för att få bort kraftiga beläggningar i rör är ett bra och effektivt alternativ. Tveka inte att höra av dig om du har problem med ditt avlopp.

Fräsning med den senaste tekniken - Interspol.se

Hur går en fräsning till?

  • Innan en fräsning genomförs, utför vi först en rörinspektion. I rörinspektionen filmar vi insidan av röret för att kunna upptäcka beläggningar eller rotintrång. Därmed kan vi besluta om fräsning är den bästa metoden för att åtgärda problemen.

 

  • Vi använder oss utav ett roterande munstycke i kombination med kedjor och högtrycksspolning som fräser bort rotintrång, betongrester, rostbeläggningar eller andra typer av beläggningar som kan ge stopp i avloppen. Vi använder oss av den senaste tekniken och kan utföra fräsning på flera olika rörstorlekar.

 

  • När fräsningen är genomförd, utför vi ännu en rörinspektion där vi filmar insidan av rören. Vi jämför rörinspektionen före och efter för att få en klar bild av resultatet på den utförda rörfräsningen. Vi levererar resultatet av rörinspektionen på CD, USB eller via en länk som skickas till din e-postadress.

 

Varför välja fräsning?

  • Stopp och översvämningar i avlopp och rör kan ha många orsaker. Det kan vara allt från rötter från träd som växt in i rören till hårda beläggningar som fett, rost m.m som fastnat i rören och försämrar glidytan. En fräsning av rören tar effektivt bort dom hårda beläggningarna som orsakar probelm.

 

Att tänka på

  • Det är vanligt att det förekommer beläggningar i avlopp som uppstår under åren. Speciellt i köksavlopp som nästan dagligen utsätts för en stor orsak till att beläggningar uppstår, nämligen matfett. Matfettet fastnar och stelnar i rören och med tiden blir det en hård beläggning som eventuellt måste tas bort med hjälp av fräsning. Se över era avlopp med jämna mellanrum för att slippa större problem.