Relining i Sundsvall – Kostnadseffektiva lösningar för fastighetsunderhåll

Är du en fastighetsförvaltare, villaägare eller bostadsförening i Sundsvall? Vi på Sortera är din partner när det gäller relining i Sundsvall. Relining eller rörinfodring är en innovativ och kostnadseffektiv metod för att förnya gamla avloppssystem utan att behöva genomgå omfattande rivningsarbeten. Vi förstår att fastighetsägare i Sundsvall ständigt står inför utmaningar för att hålla sina rör i gott skick och förebygga framtida problem.

 

Varför relining med Sortera AB i Sundsvall?

  • Lokal expertis: Vår erfarna personal är förankrad i Sundsvall och är specialiserad på att möta de unika behoven hos fastighetsförvaltare och bostadsföreningar i regionen.
  • Tids- och kostnadsbesparing: Relining minskar tiden och kostnaderna som normalt är förknippade med traditionell rörutbyte. Vi skapar ett nytt rör inuti det befintliga, vilket eliminerar onödiga störningar och besparingar på reparationskostnader.
  • Långvarig funktion: Våra avancerade reliningtekniker garanterar att ditt avloppssystem kommer att fungera felfritt under lång tid framöver. Vi fokuserar på att erbjuda resultat som håller.
  • Miljövänligt: Relining är inte bara kostnadseffektivt utan också miljövänligt eftersom det minskar avfallet och påverkan på omgivningen.
  • Exklusivt för förvaltare och bostadsföreningar: Vi är dedikerade till att betjäna fastighetsförvaltare och bostadsföreningar. Vi förstår era specifika behov och prioriterar dem.

 

Vad är relining och rörinfodring?

Relining är ett samlingsbegrepp som innefattar olika typer av renovering av avloppsrör.

Vi använder främst metoden med strumpa som expanderas in i det gamla röret med hjälp av tryckluft. Efter härdning bildas det ett skarvfritt rör helt fritt från Bisfenol F. Med rörinfodring / relining får du ett konventionellt rörs säkerhet och kvalitet, men till ett mycket lägre pris. Rörinfodring är en kort process som medför mycket mindre olägenheter för miljön och de boende. Dessutom undviks ett komplicerat stambyte med hantverkare arbetandes i huset under flera månader.

 

Fördelar med relining i Sundsvall?

  • Slipp kostsamma stambyten
  • Hållbart & miljövänligt
  • Kostnadseffektivt & tidsbesparande
  • Rörinfodring kan användas till såväl små och akuta läckage som till totalrenovering av avloppssystemet

 

Spara tid och pengar med relining i Sundsvall

Ni spar mycket tid och slipper kostsamma återställningar. Samtidigt får man en produkt med minst lika bra, om inte bättre egenskaper än ett konventionellt rör.

Ett av det mest kostsamma problemen som kan uppstå i en fastighet är om fastighetens ledningar i bottenplattan börjar läcka. Dessa ledningar är ingjutna i plattan och kräver därför omfattade och kostsamma arbeten för att reparera.

Vid en rörinfodring lämnas det befintliga röret som renoveras utan att behövas bytas ut. Med Interspols rörinfodring får du ett konventionellt rörs säkerhet och kvalitet. Ett prisvärt val med en kort process, som medför mycket mindre olägenheter för miljön och plånboken.

(Så här kan samlingsledningen se ut i en bottenplatta.)

Så här går det till:

LADDA NER VÅRT PRODUKTBLAD OM RÖRINFODRING

Nyfiken på vad som finns i dina ledningar?

Ring oss på 020-300 000