Matavfallskvarnar till moderna hushåll

För den medvetna fastighetsägaren

Interspol säljer och installerar marknadens främsta produkter inom matavfallskvarnar för hushåll, livsmedelslokaler och kommersiella kök. En matavfallskvarn kan även kallas för en kökskvarn eller avfallskvarn.

Med en modern matavfallskvarn i köket slipper du droppande och illaluktande soppåsar.

Det blir färre besök till soprummen, samt lägre sopkostnader. Sanitära olägenheter minskar och förbättrar arbetsmiljön. Det blir även minskad påfrestning på avloppssystemet då kvarnresterna rensar bort invändig fettbeläggning. Vilket också ökar livslängden på avloppsrören.

Det som mals ner i en matavfallskvarn bidrar till en bättre miljö, då restprodukterna blir till biogas.

Matavfallskvarnar - Interspol.se

Fördelarna med en matavfallskvarn

Skapa ett miljömedvetet kök

  • Ditt organiska avfall mals ner direkt i kvarnen
  • Slipp läckande soppåsar
  • Betydligt mindre lukt från soporna
  • Mindre tunga lyft
  • Färre besök till soprum
  • Mindre sanitära olägenheter såsom skadedjur, råttor, flugor och ohyra.
  • Låg driftkostnad
  • Ökad livslängd på avloppssystemet

Vi säljer och installerar marknadens främsta matavfallskvarnar

Just nu FRI FRAKT i vår webbutik!

Modell 56 Avfallskvarn

3 995.00 kr

Modell 56 passar perfekt för regelbunden användning i det mindre hushållet. Som den minsta och lättaste modellen installeras den smidigt med en bajonettfattning under diskhon utan att ta upp värdefullt utrymme.

Kvarnen levereras med inbyggd trycklufts-strömbrytare (start/stoppknapp) för kontinuerlig matning av matavfall till kvarn. Knappen monteras lättåtkomligt i diskbänken.

Med en kraftfull Dura-Drive™ induktionsmotor på 0,55hk och inbyggt överbelastningsskydd maler kvarnen snabbt och effektivt matavfall med sin 1-stegs-malningsfunktion.

 

 

Full fabriksgaranti i 3 år ingår. 

Evolution 200 Avfallskvarn

7 995.00 kr

Modell 200 lämnar ingen oberörd med sin premium konstruktion. Den kraftfulla Dura Drive™ induktionsmotorn på 0,75hp och dess Power Booster Circuit förstärker malverkets vridmoment och klarar praktiskt taget av att mala alla typer av matavfall. Kvarnen kännetecknas av sin rostfria malkammare med 3-stegs malningsfunktion och ljuddämpningsteknik som reducerar ljudet med 60%. Med en inbyggd automatisk reverseringsenhet ges lång livstid och problemfri drift. Som en extra finess levereras vaskproppen som en silkorg i rostfritt stål.

Kvarnen levereras med en tryckluftsströmbrytare för kontinuerlig matning av matavfall till kvarn. Om satsvis matning föredras med en magnetströmbrytare och låsbart lock
för inloppet kan denna beställas som tillval.

 

Full fabriksgaranti i 6 år ingår.

Evolution 100 Avfallskvarn

5 995.00 kr

Modell 100 har sedan sin introduktion satt den nya standarden inom InSinkErators sortiment. Trots den kraftiga Dura Drive™ induktionsmotorn på 0,7hk som enkelt maler även det tuffare matavfallet så som kycklingben, är kvarnen 40% tystare. Den större rostfria malkammaren med 2-stegs malningsfunktion hanterar mer matavfall och ger ett finare malningsresultat. Med en inbyggd automatisk reverseringsenhet ges lång livstid och problemfri drift. Som en extra finess levereras vaskproppen som en silkorg i rostfritt stål.

Kvarnen levereras med en tryckluftsströmbrytare för kontinuerlig matning av matavfall till kvarn. Om satsvis matning föredras med en magnetströmbrytare och låsbart lock för inloppet kan denna beställas som tillval.

 

Full fabriksgaranti i 5 år ingår.

LADDA NER VÅRT PRODUKTBLAD OM AVFALLSKVARNAR